Adevărul minții subconștiente este demistificat

Timp de secole omul cunoștea existența minții subconștiente și a puterii sale. Multe povestiri au raportat că puterea ar putea fi utilizată pentru a accelera vindecarea corporală și pentru a îmbunătăți starea mentală. Interesant, nimeni nu a ieșit cu explicații științifice. Și mai rău, mulți oameni au fost informați de către comercianții de ulei de șarpe că mintea subconștientă este ceva spiritual.

Nu mai confundați! Aflați acum adevărul științific.

Mintea subconștientă este de fapt rezultatul schimbării stării în creierul latente. Și fiecare stat utilizează intervale diferite de frecvențe de undă.

În primul rând, cum știm că statul poate fi măsurat prin frecvența undei?

În 1924, omul de știință german, Hans Berger, a fost primul care a revoluționat Electroencefalograma (EEG) sau testul undei cerebrale. Acest test măsoară fluctuațiile mici de tensiune din creier. Intensitatea acestuia este definită de modelul undei, care este și frecvența.

Astăzi, oamenii de știință au descoperit că creierul uman operează, de obicei, la starea activă a “valurilor beta”. Frecvența este de obicei între 13 și 40 Hz. Acest lucru este asociat cu o concentrație sporită și o vizuală acută.

Unde este subconștientul și când se întâmplă?

Mintea subconstientului devine dominantă atunci când undele cerebrale încetinind prin trei frecvențe variază:

ALPHA WAVES – În jur de 7 până la 12 Hz:

Când oamenii se odihnesc (nu dorm), se relaxează sau meditează, modelul undei Alpha se găsește din creier. Ea devine mai stabilă atunci când ochii sunt aproape.

Această stare este, de asemenea, considerată de mulți ca “poarta de acces” la creativitate și genialitate. Persoanele care sunt induse în această stare vor accesa bogăția creativității care se află chiar sub conștiența conștientă.

Vorbind de geniu, credeți sau nu, nu este întotdeauna moștenit de gena. Acesta este rezultatul când creierul este hrănit și antrenat să lucreze la scena Alpha și Theta.

THETA WAVES – Aproximativ 4 – 7 Hz

Ori de câte ori oamenii intră în această etapă care se află direct pe pragul somnului “subconștient”, aceștia întâlnesc adesea o odihnă “ceresc” fără îngrijorare, ci pentru toată fericirea. Aceasta activează intuiția ascunsă. Ei sunt receptivi la informație dincolo de conștiința conștientă normală. Ele devin extrem de creative.

Theta a fost, de asemenea, identificată ca “poarta de acces” la învățare și memorie. Acest tip de meditație sporește învățarea și trezește percepția extrasenzorială.

DELTA WAVES – închideți la 0Hz până la 4Hz.

Undele undelor Delta se găsesc într-o stare de somn adâncă sau meditație profundă. Creativitatea și intuiția sunt consolidate în continuare. Pierderea memoriei va fi rechemată. Uneori, oamenii își pot aminti viu trecutul viselor. Partea subconștientă a creierului este pe deplin în vigoare fără aglomerația de interferențe externe.

Acest lucru este, de asemenea, atunci când vindecarea celulelor deteriorate devine mai rapidă. De fapt, cercetările recente relevă faptul că undele Delta declanșează eliberarea hormonilor de creștere umană. Acest lucru este benefic pentru vindecare.

Este de asemenea raportat că, în această stare, celulele creierului reseta raportul de sodiu și potasiu. După o perioadă extinsă de timp în starea beta, raportul dintre potasiu și sodiu este neechilibrat. Acest lucru duce la oboseala mentală. Aproximativ 5 până la 15 minute în starea Theta poate restabili raportul la un nivel normal.

Și există adevăr în ea. Deoarece călugării au folosit meditație profundă pentru a se recupera de la rănire și oboseală mai repede timp de secole!

Concluzie:

Întrucât modelele undelor cerebrale încetinesc de la Beta la Alfa până la Theta la Delta, se spune că cele două emisfere ale creierului corespund în sincronizare. Acest lucru înseamnă pur și simplu că fiecare parte a creierului este în armonie deplină.

În sfârșit, există un adevăr științific! – Încetinirea modelului creierului este însoțită de o odihnă satisfăcătoare, de înțelegere creativă, de momente de geniu, de vindecare mai rapidă și de multe alte experiențe pe care nu le-ați așteptat niciodată **. Aceasta este, fără îndoială, mintea subconștientă este la lucru. Și nu este nimic misterios despre!

Adevărul va lăsa mulți oameni liberi!

Reply