Aveți nevoie de cineva să se simtă în siguranță pentru a-și îndeplini nevoile proprii?

A fi fericit este adesea văzut ca scopul vieții, și aceasta înseamnă că o mulțime de oameni doresc să experimenteze viața în acest fel. Prin urmare, dacă cineva este nefericit, se pot simți obligați să găsească o cale de a fi fericiți.

Acum, aceasta ar putea însemna că vor ajunge să creadă că vor fi fericiți odată ce au atins sau au obținut ceva. Și, după ce are loc acest lucru, ei vor putea în sfârșit să trăiască o viață care merită să trăiască.

Pe dinafara

Atunci se va întâmpla ca și cum cineva se află în frig și, odată ce sunt admiși într-o clădire caldă, va fi diferit. Poate că s-ar putea crede că vor fi fericiți când vor obține în sfârșit munca lor de vis.

În mod alternativ, ei ar putea crede că acest lucru va fi modul în care se simt când se întâlnesc cu persoana visurilor lor. Oricum, ceva “acolo” va avea puterea de a controla modul în care se simt în viață.

Înapoi la realitate

Dacă cineva a reușit să-și facă datoria de vis sau să-și găsească partenerul ideal, s-ar putea să se simtă fericit pentru puțin timp, dar probabil că nu va dura. Ceea ce se întâmplă este că mai devreme sau mai târziu, mintea lor se va adapta la ceea ce are loc.

În consecință, va avea nevoie de altceva pentru a crea aceeași experiență emoțională pe care o avea când a experimentat pentru prima oară ceva. Aceasta nu se deosebește de felul în care cineva se poate bucura de un anumit tip de hrană, totuși, dacă ar mânca același lucru în fiecare zi, în curând ar pierde interesul.

Un joc care nu poate fi câștigat

Având în vedere acest lucru, va fi clar că trebuie să avem o abordare diferită dacă doresc să fie fericiți. Dacă nu, ei dong vor pierde mult timp și energie și vor experimenta mult furie și frustrare.

Ceea ce vor ei vor fi întotdeauna în afara lor; va fi ca și cum ați alerga spre sfârșitul unui curcubeu pentru a culege comoara. Indiferent cât de departe se desfășoară, nu vor reuși să obțină rezultatul dorit.

Altă cale

În loc să privească afară pentru fericire, s-ar putea să te uiți la ceea ce îi împiedică să poată îmbrățișa momentul prezent. Ca și cum ar fi fost capabili să facă acest lucru, nu ar fi nevoie să fie atașați de viitor.

Acest lucru nu înseamnă că nu pot avea obiective; ceea ce inseamna este ca nu vor fi atat de mult prinsi in viitor, incat ii determina sa treaca peste punctul lor de putere – momentul prezent. La urma urmei, este ceea ce fac în acest moment care va avea cel mai mare efect asupra a ceea ce se va întâmpla mai târziu.

O privire mai atentă

Atunci va fi o idee bună ca ei să analizeze de ce viața lor nu este foarte împlinită. Ceea ce ar putea arăta este că sunt într-o mulțime de durere sau poate că se simt de parcă nu au control asupra vieții lor.

Dacă sunt în durere, ar putea să se uite la ceea ce se întâmplă și apoi să ajungă la asistența potrivită. De exemplu, dacă cineva se simte trist, ar putea fi nevoie să lucreze cu un terapeut sau un fel de vindecător.

disempowered

Pe de altă parte, dacă se simt ca și cum nu ar avea niciun efect asupra realității lor, va face dificilă îndeplinirea nevoilor lor. Și dacă nu își pot îndeplini nevoile, ei nu vor putea să-și asculte eul adevărat.

În schimb, ei vor trebui să trăiască o viață care nu reflectă asupra lor; va fi ca și cum ar fi o extensie a celorlalți. Viața în viață va avea un efect negativ asupra bunăstării lor.

Pe traseul greșit

Prin trăirea vieții în acest fel, le poate face viața insuportabilă și atunci va fi normal ca ei să-și petreacă mult timp gândindu-se la viitor, precum și că sunt prinși în ceea ce sa întâmplat în trecut. Se poate ca și cum acestea ar fi pe o parte a spectrului și în viitor vor fi pe de altă parte.

Cu toate acestea, dacă au ascultat propriile nevoi și au făcut ceea ce au putut pentru a le îndeplini, probabil că s-ar simți împuterniciți. Acest lucru nu înseamnă că vor fi întotdeauna plini de bucurie și recunoștință, dar vor trăi o viață semnificativă.

O mare diferență

Când cineva trăiește o viață profund semnificativă și este pe drumul cel bun, nevoia de a fi fericită tot timpul este probabil să dispară; de fapt, s-ar putea să nu se mai gândească la a fi mai fericiți. Ceea ce fac ei vor fi profund imbogatit, imbogatindu-se astfel incat va fi mai usor pentru ei, vor merge impreuna cu ceea ce se intampla.

O altă modalitate de a privi acest lucru ar fi să spunem că va fi ca și cum ar mânca un tort care este atât de hrănit că nu le pasă dacă are o glazură pe partea de sus sau nu. Cireasa, cum ar fi fericirea, va părea a fi palidă în comparație cu tortul adevărat sau o viață de semnificație.

Doua lucruri

Pentru a experimenta viața în acest fel, nu numai că vor avea nevoie să fie în contact cu nevoile lor, ci vor trebui să se simtă suficient de siguri pentru a le îndeplini. A fi în contact cu ei este un lucru, dar este altceva altceva de a face ceva despre ei.

Dacă cineva ar trebui să găsească că nu simt că este în siguranță pentru ei să se afirme și să meargă după ceea ce doresc, ar putea arăta că ei poartă traume. Sentimentul lor de siguranță va fi subminat și acest lucru va avea un efect asupra capacității lor de a acționa ca un individ.

Conștientizarea

Există șansa ca cineva să fie așa îndelungat, așa cum își pot aminti, și acest lucru ar putea arăta că au fost abuzați și / sau neglijați când erau mai mici. Acesta ar fi fost un moment în care nu era sigur pentru ei să existe și, deși nu mai sunt copii, ei vor răspunde la viață în același mod.

Dacă cineva se poate referi la acest lucru și dacă vrea să-și schimbe viața, ar fi o idee bună ca ei să ajungă la asistență externă. Acesta este un lucru care poate fi oferit de un terapeut sau de un vindecător.

Reply