Iertarea este cheia libertății personale

Ce faci când te-a rănit?

Unul despre care ați avut încredere în viața voastră!

Ce faci când viata te lovește și te trage atât de repede încât aproape că îți pierzi respirația, ca să nu mai vorbim de sentimentul tău de realitate?

Ai devenit un nou prieten de gândire negativă și permiteți ură, dezgust, amărăciune chiar resentimente pentru a-ți lua gândurile?

Sunt aici să vă spun, “NU face asta!”

Nu permiteți gândirea negativă să vă țină sub această greutate de neîncredere și dorința de a vă răni. Va fi un drum foarte lung spre nicăieri distractiv. Fericirea nu este la sfârșitul acelui drum!

Singurul lucru pe care îl veți găsi este nevoia de a vă răzbuna durerea și necazurile. Veți fi înșelat să vă gândiți că rănirea înapoi este singura modalitate de a găsi o închidere sau un fel de justiție.

Din nou, eu sunt aici să vă spun, “NU face asta!”

Nu există o persoană pe pământ care să nu fi experimentat neîncredere, critică sau înșelăciune într-o formă sau alta. Fie că este de la un partener, un copil, un coleg, un prieten sau chiar un vecin. Când cineva a fost rănit de o persoană apropiată de încredere, acea rănire se duce în locuri adânc în inima ta. Este un rău care este aproape insuportabil și vă simțiți ca viața voastră sa apropiat de sfârșit.

Dacă dați în rău asta și permiteți-i să vă consume gândurile, veți cădea într-o lume foarte urâtă de a dori să plătiți oarecum acea persoană fie în același nivel de rănire, fie chiar mai rănit.

Am experimentat și am fost martorii unor situații în care mulți oameni, inclusiv mine, au permis gândurilor negative să-și controleze și să-și estompeze gândirea. A ajuns doar în dezastru, de la divorț, sinucidere, crimă, chiar și calomnie verbală pe care știm cu toții că are propria sa

mod de a provoca o rană foarte ireparabilă.

Singura modalitate de a supraviețui unei neîncredere este de a face un pas către un remediu pozitiv și că dragi cititori trebuie să învețe să ierte.

A putea ierta este cheia care deschide portierele spre a

lumea nouă, o lume pozitivă.

Pentru a putea lăsa vechile dureri să meargă și să meargă mai departe în TINE

viața este o necesitate în această închidere.

Noutatea gândurilor odată ce a fost atinsă iertarea este ceea ce vă străduiți să realizați.

Acesta este obiectivul tău.

O viață fără scopuri este ca o viață fără scop.

Pentru a ajunge la acest punct, trebuie să învățăm cum să iertăm.

Prin practică și prin acțiuni pozitive consecvente și gânduri, mintea voastră se va deschide și va permite iertarea. Odată ce ați decis să ajungeți și să iertați, veți simți imediat ridicarea în greutate. Veți simți imediat rezultatele libertății.

A reține durerile și amintirile negative vor rezulta numai

în rănirea mai multă o persoană și acea persoană este TU!

În orice traumă emoțională, de a ține coșmarurile și amintirile creează doar un abuzător nou, care este propriul nostru sine.

Iertarea este doar o grămadă de litere, este un cuvânt simplu.

acțiunea acestui cuvânt este cheia vitală în găsirea acestui nou

libertate.

Prin acceptarea unei situații negative care sa întâmplat și sa încheiat și a unui angajament sau a unei decizii de ao lăsa să meargă pentru totdeauna, aceasta vă va ajuta să învățați să înlocuiți puterea acestei capcane negative.

De asemenea, este imperativ să lucrați la eliberarea dvs. cât mai repede

posibil. Cu cât stai mai mult și țineți pe seama rănii și a neîncrederii, cu atât mai departe și mai mult de sub control vei ajunge să ajungi la iertare.

Un alt gând foarte important care vă va ajuta este că, prin iertare și mișcare, nu înseamnă în niciun caz că ceea ce ți sa întâmplat nu a fost o faptă greșită sau că persoana care te-a rănit ar trebui să fie liberă de vinovăție. De asemenea, această mișcare pozitivă înaintea iertării nu înseamnă că exonerați sau reduc acțiunea împotriva voastră.

Ceea ce înseamnă înseamnă că vă permiteți libertatea de a vă controla gândurile și de a merge mai departe.

Vă identificați cu faptul că actul tău de iertare este

pentru că nu ai cealaltă persoană implicată.

V-ați înlocuit poziția de victimă și prizonier care elimină puterea persoanei opuse și evenimentul care a provocat atât de mult disperare.

V-ați ales dreptul de alegere și v-ați mutat spre un model mai sănătos și mai fericit de gândire, care va crea libertatea de a trăi!

Amintiți-vă, alegerea voastră de a ierta nu are legătură cu modul în care

alte persoane reacționează, gândesc sau aleg să trăiască. Alegerile tale

faceți-vă pentru TINE și pentru fericirea voastră și pentru libertatea gândirii.

Continuați înainte!

~ D ~

Reply