De försöker bara förstå… hur?

Adeles lojala fans, försöker lista ut hur, hon gick ner

Vägen tillbaka när i januari 2008 var Adele i början av sin karriär och sångaren blev ständigt upptagen i en dowdy stapel look av svarta jeans, en frumpy top och samey platta skor.

Adele började ändra sitt utseende 2011, när vi märkte en stor skillnad i hur hon stylade sig, även hennes hår och smink såg annorlunda ut och hennes hud glände som att hon hade haft tre månader lång ansiktsbehandling.

Hennes kläder började passa hennes figur, i stället för att täcka det och hon bytte tält som toppar som svampade hennes kropp, för former och skär som drog in henne i mitten. Hon valde ljusa spetsar och rena ärmar istället för skrymmande omslag och Adele började omfamna hennes kropp och visa upp den. Ju mer hon började experimentera med ny hårdos och sminka desto bättre såg hon ut.

Första gången hon steg ut med retroformat hår i augusti 2011 visste vi att hon hade letat efter henne och en stor uppsving av sextiotalet frisyrer och eyelinerflikar som började beskära överallt. Plötsligt var hon en stilikon! Och vi älskade det. Hennes kärleksaffär med retro curls och up-dos fortsätter fortfarande idag och hon ses sällan utan ett volumiserat do.

När hennes självförtroende växte med kläder började hon experimentera med utskrifter och texturer och vi ser nu en helt annan stil än den som hon kom fram till. Som en showbiz-fjäril har Adele blomstrat in i en av musikindustrins mest gynnade Fashionistas och hon får sällan det är fel.

Historiens moral och hemligheten till hennes stilsucces?
Att älska dig själv och din form och ha på sig kläder som gör att du mår bra är alltid bättre än att dölja dig borta. Aldrig blyga i säck som kläder, låt oss fira de här kurvorna !!!
Bra gjort Adele, du ser fantastisk ut.

Reply